ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

МАЏИР МААЛО

Станбената зграда Маџир Маало се наоѓа во Општина Центар, на ул.Маџир Маало бб, Скопје.

Од источна страна станбената зграда се поврзува со ул.Беласица, додека од северна страна се поврзува со Булевардот Кузман Јосифовски Питу. Во потесното опкружување на зградава се наоѓаат железничка и автобуска станица, жена парк, образовни институции, високо образовни институции, здравствени објекти, шопинг центар Веро, центар на градот итн.

Станбената зграда Маџир Маало ви нуди нов семеен дом, со доверба, сигурност и квалитет во секој м2.

SKOPJE CITY GARDEN

Станбено-деловниот комплекс “Skopje City Garden” претставува современ објект кој нуди станови со различна типологија и позиција во станбените единици, со различна големина и ориентација. Секој од становите поседува можност за преуредување и трансформација во согласност со потребите на клиентите. Со понудата на различни типови на станови се постигнува максимална прилагодливост на објектот кон сите желби и потреби на клиентите, со можност за спојување на два или повеќе станови.

Комплексот е збогатен со над 3000м² деловен простор во рамките на приземјето. Содржините кои се планирани допридонесуваат за зголемување на квалитетот и современо живеење на нашите станари, како и жителните од околните згради.

ПАРТИЗАНСКА

Станбено-деловниот комплекс ‘’Партизанска’’ се наоѓа во општината Карпош 3, на булеварот ‘’Партизански Одреди’’ бр.106. Овој станбен-деловен комплекс, во својот вертикален пресек се состои од: Приземје, 8 Катови и Поткровје со 90 станбени единици.

Станбените единици кои го соочинуваат објектот се со различна типологија, големина и ориентација. Во подземните нивоа на објектот е сместено паркирањето, додека во приземјето се сместени деловни простории. Местоположбата на објектот претставува идеално место за живеење и средина за сите генерации, со најважните потребни услуги во близина. Нашето мото е: Вашиот нов семеен дом, со доверба, сигурност и квалитет во секој м2.

ПАЛАТА ВОДНО

Елитниот комплекс Палата Водно се наоѓа под прекрасните падини на Водно. Атрактивната локација на Палата Водно, комбинирана со луксузни апартмани и со сопствен паркинг, современи лифтови и уреди за електронско обезбедување ви гарантира квалитетно живеење во мирен и природен амбиент. Објектот е пуштен во употреба во 2014 година. Со сите свои карактеристики и квалитети, комплексот Палата Водно ви го нуди Вашиот иден дом од соништата!

БАГДАТСКА

Комплексот Багдатска е лоциран во срцето на Скопје, на атрактивен и мирен дел во населбата Тафталиџе, познат како Млечен Ресторан. Висината на објектот е: Приземје, 2 Катови и Поткровје. Во однос на типологијата, комплексот ги задржува следниве типови на станови: трособни и четворособни станови. Предноста на комплексот е во малиот број на станови што гарантира поголема интимност на станарите. Комплексот е комплетиран во 2013 година. Современиот и квалитетен дизајн на комплексот Багдатска нуди елитен и мирен стил на живот, со сите предности на метрополско живеење … животен стил којшто си го заслужил!

ЧАИР

Објектот се наоѓа на улица ‘’Џон Кенеди’’ во општина Чаир во Скопје. Објектот се состои од: Приземје, 7 Катови и Поткровје со вкупна површина од 10,000 м2. Овој објект содржи 90 aпартмани, комплетиран во 2006 година. Во приземјето се сместени деловни простории, додека објектот поседува подземен и надворешен паркинг. Дизајниран и граден во современ стил со сите услови за комфорен семеен живот со ретка комбинација на урбани градски поволности и со големи површини на зеленило.

ТОПАНСКО

Објектот се наоѓа на ексклузивен и мирен дел во општина Чаир во Скопје. Овој современ објект функционира успешно за деловни активности, како и за удобно семејно живеење со вкупна површина од 15,000 м2. Објектот е комплетиран во 2009 година.

MAКЕДОНСКА КУЌА

Претставува значаен објект, кој се наоѓа на Кале во Скопје. Објектот е успешно реновиран во сите рамки на историски и културни вредности.