SHITJE DHE KREDITIM

ZSF KOM SHPKNJP ka vendosur marrëdhënie të mira biznesi me shumicën e bankave, me çka ju ofrohet klientëve fleksibilitet në procesin e krediteve hipotekare/banesore.

Në bashkëpunimin e gjatë me bankat kemi krijuar siguri dhe besueshmëri për klientët tonë.

Ne ju ofrojmë kredite të favorshme në bankat e mëposhtme:

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit.