PËR NE

Kompania ZSF KOM, nё pёrvojёn e vet shumё vjeçare me sukses ka investuar, projektuar dhe zbatuar projekte tё shumta nga fusha e arkitekturёs dhe ndёrtimtarisё.

Karakteristikat kryesore nё funksionimin e kompanisё janё

  • koordinim dhe ekipim I shkёlqyeshёm
  • organizim I mirё nё zbatimin e detyrave
  • kontroll I vazhdueshёm I cilёsisё sё punёs
  • qasje individuale e tё punёsuarve pёr detyrat e caktuara
  • respektim tё afateve

Kualifikimet e larta tё punёsuarve, pёrmirёsimi I vazhdueshёm dhe ndjekja e standardeve, mundёsojnё realizim tё suksesshёm tё projekteve me kёrkesa tё posaçme dhe standarde tё larta.

Sot, duke pёrdorur strukturat tekniko-teknologjike, pajisjet me tё cilat posedojmё, pёrvoja shumё vjeçare, pёrvoja pozitive me bashkёpunёtorё tё njohur dhe institucione pёrkatёse, kompania ёshtё e pёgaditur pёr t’iu pёrgjigjur çdo kёrkese projektuese nё tё gjitha fazat, nga ideja nё realizim.

ZSF KOM ёshtё ekipё me tё punёsuar profesional, tё gjithё ekspertё nё fushat e tyre. Në procesin e zbatimit të projekteve, aktualisht koordinojnë dhe menaxhojnë nënzbatues të lartë të specializuar, bashkëpunëtorë shumë vjeçar.

ZSF KOM ka tendencё drejt zgjerimit tё aktiviteteve tё saja dhe investimeve tё veta dhe ёshtё nё fazё te hulumtimit dhe zhvillimit (në mënyrë që të fillojë negociatat në lidhje me vendosjen e strategjive për partneritet) në fushat e mëposhtme:

  • Izolim termo-energjetik pёr reduktim maksimal tё konsumimit tё energjisё elektrike
  • Ndёrtimi i eko-objekteve

Bashkёpunёtorё tё jashtёm (pёrhershёm)

  • Ekspertё vendor nga fusha e arkitekturёs dhe ndёrtimtarisё
  • Kompani tё afirmuara nё fushёn e hulumtimeve gjeomekanike, matje kadastrale, statikё dhe revizione

ZSF KOM - Informacione të përgjithshme

Pronar: Fatmir Etemi

Standardet: Kompania punon me ISO, EUROCAD 5 dhe standarde tё ngjashme ndёrkombёtare.

Ekipi, i udhёhequr nga Fatmir Etemi, pёrfshin menaxhment me arsim tё lartё, tё kualifikuar dhe me pёrvojё, inxhinierё tё kualifikuar dhe tё liçensuar, arkitektё, avokat, noterё, gjeodet dhe teknikё.

ZSF KOM - Licencat

Suksesi ynё bazohet nё pёrkushtimin, profesionalizmin dhe cilёsinё e punonjёsve tonё.

Me anё tё liçencave qё i posedon kompania jonё, profesionistёt tonё janё tё angazhuar nё mёnyrё adekuate nё pёrpilimin e dokumentacionit tё pёrgjithshёm tё projektit, si dhe nё ndёrtimin e objekteve tё kategorisё sё dytё.

Në hapësirat e ZSF KOM, gjithmonë do të ndiheni rehat.

Urdhëroni, ZSF KOM ju ofron mundësi të reja.

Fatmir Etemi- Pronar

Partnerë

Vizitë të evenimenteve

ZSF KOM SHPKNJP gjithmonë në hap me risi, teknologji të reja dhe arritjet më të fundit në fushën e arkitekturës, ndërtimtarisë, dizajnit të brendshëm dhe shkëmbimit ndërkombëtar. Kënaqësia është e madhe për të marrë pjesë në ngjarje të rëndësishme në këto fusha.

Ne jemi këtu për ju, si sot ashtu edhe në të ardhmen për të zbatuar të gjitha materialet e reja dhe risitë e ndërtimit në procesin e dizajnit bashkëkohor dhe realizimin cilësor te objekteve tona.